neljapäev, aprill 17, 2008

Võrgustik võrgutab!

Lugupeetud õpetajad, õppejõud ja kõik teised huvilised, kelle südame asi on õppeprotsess, innovatsioon, e-õpe ja koostöös uute lahenduste väljatöötamine!

Olete oodatud temaatiliste võrgustike neljandale seminarile sarjast “Võrgustik võrgutab”, mis toimub Eesti Infotehnoloogia Kolledžis(Raja 4C ruum 314, Tallinn)
24. aprillil kell 10 - 17.

Seminari korraldamise eesmärgiks on teadmiste ja kogemuste jagamine õppeprotsessi rikastamiseks üld-, kutse- ja kõrghariduses. Temaatiliste seminaride sarja „Võrgustik võrgutab“ missiooniks on Eesti erinevate haridustasemete temaatiliste võrgustike töö jätkusuutlikkuse tagamine ning diskussioonile aktiveerimine e-õppe edasiarendamiseks.

Selle õppeaasta viimane seminar on vaatega tulevikku. Temaatiliste võrgustike tegevusi toetavad projektid on lõppemas ja tekib vajadus otsustada, mis saab edasi.

Seminaril osalemine on tasuta, registreeruda saab 20. aprillini. Osalejatele kompenseeritakse bussi- või rongipiletid. Isikliku sõiduauto kasutamisel kütusekulu, kui autos on minimaalselt kolm seminaril osalejat.Tutvu ajakavaga, registreeru, vaata osalejate nimekirja.
Infot varasemate seminari kohta leiab e-VÕTI projekti portaalist ja Redel projekti võrgustike portaalist.

Kommentaare ei ole: