neljapäev, september 25, 2008

Algab uus ajajärk Tiigrihüppe koolituses


Võib-olla on see liialdus, aga iga projekt on ikka natuke projektijuhi nägu. Uus ajajärk seisneb selles, et projektijuht Piirsalu annab teatepulga edasi ja läheb oma teed. Viimane tööalane kohtumine teiega, mu tublid rindekaaslased, toimubki Võrus Digipiltide lisamooduli koolitusel. Suur tänu kõigile koolitajatele ja koostööpartneritele! Teiega koos on olnud ääretult tore neid vahvaid projekte vedada! Olgem ikka sama uudishimulikud, usinad ja rõõmsameelsed :)!

10 kommentaari:

Varje ütles ...

Miks??????????? See pole võimalik. Meil oli ju suurepärane koostöö projektijuhiga. Rääkisime ühte keelt ja mõtlesime ka ühtmoodi. Parimat kooslust andis otsida. Kas nüüd jääb kogu see areng pooleni????

Siret ütles ...

Ma olen üdini kurb.....

Neeme ütles ...

No miks Sa nii teed ometi??

Jaanus Lekk ütles ...

No miski pole igavene... kurb on muidugi, aga mis parata, kui elu pakub ustest-akendeist uusi väljakutseid. Igatahes soovin ma Signele õnnestumisi edaspidiseks ning olen väga tänulik senise superkoostöö kogemuse eest!

Ingrid Maadvere ütles ...

Jagan kõigi emotsioone ja olen kurb.

Taimi ütles ...

Mul on väga kahju, aga ma ka mõistan su otsust. Sa olid väga hea (projekti)juht. Sa olid nagu üks nõtke aga tugev kael, mis suurt pead pöörab. Aga nüüd ei oska pea midagi teha, ei suuda ilma kaelata näha erinevatesse suundadesse. Kes meid edasi suunama hakkab???

Signe ütles ...

Ahh...meelitajad ;)!!!

Neeme ütles ...

Taimi, Sinu jutt meenutab kunagi plankudel laiutanud loosungit: "Partei meid juhib!"

Tiia ütles ...

Nii kahju ja olen tõeliselt kurb. Sa olid meile mõnusalt toetavaks ja suunavaks projektijuhiks. Kahjuks pole mul võimalik Võrru ka minna ...

Taimi ütles ...

Neeme, sellesse aega jäi peale partei juhtimise veel üht-teist mõnusat kah!
Ja kõik algab ju lapsepõlvest! :-)