esmaspäev, märts 20, 2006

Taimi tagasiside koolitusest

- millised eesmärgid olid Sul koolitusele tulles?
Nagu alati, tulen ma Tiigri koolitustele, kohtumistele, koostööpäevadele, seminaridele, vastuvõttudele, suveseminaridele, pidudele, spa-, kontserdi- ja teatrikülastustele väga suurte ootustega ja väga hea meelega. Ja kui kõiki loetletud üritustest pole veel toimunud, siis- küll me veel jõuame! On ju nii, Signe!!! :-)

- kas koolitus vastas ootustele?
- kas käsitletud teemad olid vajalikud (leiavad edaspidises töös rakendust)?
Vastas küll! Esimene päev oli tihe ja rohkem teoreetilisemat laadi. Larissa Jõgi loeng oli samal heal tasemel, kui ma seda eelmisest korrast mäletan. Osa asju ja mõtteid, mis siiani olid niisama mööda ilma ja pead ringi uidanud, loksusid paika. Tekkis ja jäi veel veel palju uitmõtteid, aga ega kõik peagi korrastatud olema, siis võib asi igavaks muutuda. (nagu see pilt meie õppetoa kohvilaua seinal, mida tahtsin ka sirgeks lükata, mõned saavad aru, millest ma räägin :-) )
Teine päev oli tihe ja teaberikas. Mulle on Marveti Pets alati meeldinud. Kasulikke asju näitas, kasutan neid juba. Ajaveebi lingi võtsin ka lahti del.icio.us abil! Veiko õpetused oli väga hästi läbi mõeldud ja edasi antud. Laine veebimagazini tahan lähemal ajal ära proovida. Varje näidatud eXeLearning'u abil hakkame siis konkursiks materjale tegema! Oh kui palju on teha! Ja ööpäevas on endiselt 24 tundi!!!

- milline olulisim mõte jäi Sinu jaoks koolituselt kõlama?
Kõik, mis me teeme, on õige!
Loodan, et sama entusiasmi jagavad ka tulevased koolitatavad!

Uut kohtumist ootama jäädes
Taimi

Kommentaare ei ole: