teisipäev, detsember 27, 2011

Digitiiger koolitus Ehte Humanitaargümnaasiumis

21.12.2011 lõpes Ehte Humanitaargümnaasiumis Digitiiger koolitus.

esmaspäev, detsember 19, 2011

Veel üks koolitus "Interaktiivne tahvel" on lõppenud

Täna on lõppenud veel üks koolitus "Intereaktiivne tahvel klassiõpetajatele" Lasnamäe Gümnaasiumis (koolitaja Svetlana Dõtsenko). Koolitusel osalesid õpetajad Lasnamäe Põhikoolist ja Lasnamäe Gümnaasiumist. Kõik õpetajad soovivad rakendada õpitut koolitusel oma töös.


neljapäev, detsember 15, 2011

Interaktiivne tahvel klassiõpetajatele Lasnamäe Gümnaasiumis

Kursus "Interaktiivne tahvel klassiõpetajatele" on lõppenud edukalt täna Lasnamäe Gümnaasiumis(koolitaja Svetlana Dõtsenko). Õpetajate aktiivsus oli  kõrge. Õpetajad oli motiveeritud ja õpetajate tööd oli tehtud hea tasemel.

Digitiiger Haabersti Vene Gümnaasiumis


Põhikursus  lõppes  edukalt Haabersti Vene Gümnaasiumis  (koolitaja - Svetlana Dõtsenko). Digitiiger väga meeldis õpetajatele. Nad arutlesid aktiivselt, töötasid rühmades ja rakendasid uut tehnoloogiat oma tunnidel.

laupäev, detsember 10, 2011

Põhikursus Alatskivil

Kohe-kohe lõppeb põhikursus Alatskivi Keskkoolis. Kursuslased täidavad praegu tagasiside ankeete. Suulisest tagasisidest jäi kõlama mõte: "Tahaks veel mõnda koolitust!"

neljapäev, detsember 08, 2011

Lõppesid lisakursus: Esitlused õppetöös ja nende jagamine Internetis

Kursuse lõpetajad jagunesid kaheks grupiks:
I grupp: Kadrina Keskkooli õpetajad lõpetasid teisipäeval, 6. detsembril
II grupp: Kadrin Keskkooli ja Haljala Gümnaasiumi/Kunda Ühisgümnaasiumi õpetajad esmaspäeval, 5. detsembril

Suurem huvi tekkis MS PowerPoint 2007/2010 versioonile, kust mida leida ja kuidas rakendada.  Eelnevalt kasutatud 2003 varianti.
Valmisid erinevad mängud, mida jagatud SlideShare ja GoogleDocs keskkonnas.

neljapäev, detsember 01, 2011

Kuusalus lõppes DigiTiigri II kursus

30. novembril lõppes Kuusalu koolituskeskuses DigiTiigri II kursus. Kursusel oli õpetajaid neljast koolist: Neeme, Pikavere, Kolga ja Kuusalu koolist.
Kursuse tagasisides nimetasid õpetajad uudseteks vahenditeks GoogleFormi, VUE programmi ja blogi loomist. Paar näidet kursusel valminud küsitlustest:
Küsitlus koolitoidu kohta
Vee-elustiku kordamine
Õppijate sõnul olid väga toredad ja innustavad kolmapäevad: "Tulin kursusele, et teada saada, millised on võimalused ja vahendid arvuti ja interneti kasutamiseks õppetöös, sooviga neid kasutada. Võin öelda, et seda ma ka kursuselt sain". Vähem olid õppijad rahul DigiTiigri trükitud raamatuga.