reede, juuni 17, 2011

Lõppes lisakursus: Ühiskirjutamise vahendid õppetöös Haljala Gümnaasiumis


 Neljapäeval, 16. juunil, oli Haljala Gümnaasiumis selle õppeaasta viimane kursus. Lisakursuse läbisid 10 õpetajat.

reede, juuni 10, 2011

Iga asi on millekski hea :)


Elu on nagu male - kui teed oma tühise käigu, siis pead arvestama piiratud valikutega järgmistest võimalikest käigukombinatsioonidest. Optimist usub, et oluline on käiku mitte tegemata jätta, sest alati on osad neist kombinatsaioonidest edasiviivad (et mitte öelda hädavajalikud :)).

Sarnase sisuga juttu võib selle blogi ühest paari aasta tagusest sissekandest lugeda, sestap ei hakka oma käikudest siin enam pikemalt pajatama. Otsustasin siiski veel ühe kirjutise DigiTiigrite blogisse tekitada, sest tahan teid kõiki veelkord tänada eelkõige väga meeldiva ja kasuliku kogemuse eest! Lühidalt kokku võttes ütleks järgmist:
1. Tänu koostööle teiega on mul lõplikult kadunud unetud ööd seoses õpetajahirmuga - mida ma tõesti ei uskunud, et õpetaja on ka INIMENE!
2. Veendusin, et "koolitus" ei olegi pelgalt moesõna, mida tänapäeval lihtsalt tuleb kasutada. Kui asja hingega teha, siis on see tegevus tõeliselt tulemuslik. Ma olen teie kõrval tohutult õppinud!
3. Ei ole midagi toitvamat teadmisest, et sul on niiiiii palju toredaid sõpru ja mõttekaaslasi! Magustoiduks on mõte, et need inimesed ei kao ju tegelikult kuhugi :)!


AITÄH!

Nautigem mõnusat suve ja olgem vähemalt sama toredad, kui seni!

Signe

reede, juuni 03, 2011

Aitäh, Signe!


Täna oli Signe viimast päeva digitiigrite juhttiiger. Need on ütlemata toredad ja mõnusad aastad, mida saab veel kaua koos meenutada. Aitäh kõige eest ja uusi suuri hüppeid.