neljapäev, august 13, 2009

Sportlik esmaspäevaõhtu Tiigrihüppe suvekoolis

Pärast õhtusööki suundusid 15 julget ja lõbusat "tiigrit" 6 km pikkusele kanuumatkale.



Kell 9 õhtul algas tiigi kaldal staadionil viievõistlus.




kolmapäev, august 12, 2009

teisipäev, august 11, 2009

Tere, Kool! - võrgustik võrgutab seminaride sari alustab

Kas Sa tead ....

.... kuidas muuta õppeprotsessi atraktiivsemaks?

.... kelle poole pöörduda, kui idee vajab teostamist?

.... millist e-õppe alast koolitust pakutakse?

....

Olete oodatud temaatiliste võrgustike seminaride sarja

“Võrgustik võrgutab” kogunemisele alapealkirjaga

"Tere,Kool!"

(Raja 4C ruum 314, Tallinn) 27. augustil kell 9:30 - 16:00

Võrgustik võrgutab“ seminaride korraldamise eesmärgiks on pakkuda osalejatele võimalust olla kursis õppetöös toimuvate muudatustega, saada uusi teadmisi ja leida koostööpartnereid oma valdkonna edasiarendamiseks. Seminaridele on osalema oodatud erinevate haridustasemete õpetajad ja õppejõud, et tekiks võimalus tutvuda nii teiste kui ka oma eriala spetsialistidega.


Kooliks valmistuval õpilasel on tavaks vaadata üle, kas õpikud ja töövihikud on olemas, vajalikud pliiatsid, joonlauad, kustutuskummid ostetud, ranits korras ja kooliriided parajad. Kuid õppejõud ja õpetajad kontrollivad lisaks eelnimetatutele üle ka õppevahendid, -materjalid ja miks mitte huvituda ka uuenduslikest õppemeetoditest või õppeprotsessi atraktiivsust tõstvatest vahenditest.

Uue õppeaasta esimesel seminaril saame näha, mida toredat on suvel toimunud e-õppe vallas – milliseid e-kursuseid ja õpiobjekte on loodud, millist tarkvara on selleks kasutatud ning tutvume puutetahvli võimalusi pakkuva interaktiivse pliiatsi võimalustega.

Kooli algusega seoses vaatame üle e-õppe koolituskalendri ning kuulame, mida koolituste läbiviijad uutest kursustest räägivad.

Seminaril osalemine on tasuta, registreeruda saab kuni 23. august. Osalejatele kompenseeritakse bussi- või rongipiletid. Isikliku sõiduauto kasutamisel kütusekulu, kui autos on minimaalselt kolm seminaril osalejat.


Tutvu ajakavaga, registreeru, vaata osalejate nimekirja.

pühapäev, august 09, 2009