laupäev, detsember 30, 2006

Edukat uut aastat!

Edukat uut aastat kõigile koolitajatele!

Jaanus

neljapäev, detsember 28, 2006

Head vana aasta lõppu!







...soovivad Varje, Laine, Tiia ja Signe Põlvast Päikeseloojangu metsamajast

kolmapäev, detsember 27, 2006

DT_3 Tamme Gümnaasiumis

DigiTiigri 3. kursus Tartu Tamme Gümnaasiumis (Tamme pst 24a) toimub jaanuarist märtsini 2007. Seisuga 28.12 on veel mõned vabad kohad. Esimest kohtumist planeeritakse 13. jaanuaril (laupäev, kell 9.30), mil läbitakse 2 moodulit. Järgmiste kohtumiste esialgne ajakava on: 22.01 (E), 01. 02 (N), 08.02 (N), 18.02 (P,2 moodulit), 26.02 (E), 01.03 (N), 09.03 (R). Äripäeviti kohtumine kell 15.00 või 15.30. Ajakava osas arvestatakse võimalusel kursuslaste ettepanekuid.
Palun registreeruge siin.
Urmas Tokko, tokko@tamme.tartu.ee; 53 414193; 7461 728

esmaspäev, detsember 25, 2006

laupäev, detsember 16, 2006

Jõulueelne DigiTiigri koolitus Järvamaal

Täna lõppes II DigiTiigri koolitus Järvamaal.
Koolitusel osalesid Roosna-Alliku ja Koigi mõisakooli õpetajad.
Mõisaprouad-õpetajad olid suurepärased nii õppimises kui muus.
Viimane lihv oma töödele kodumõisas anti eelmisel õhtul, et valmis olla tänaseks kursuse lõpetamiseks - ePortfooliote esitluseks.

teisipäev, detsember 12, 2006

Jõuluks koju!

Möödunud neljapäeval lõppes Jõhvi Gümnaasumis teine ja laupäeval kolmas DigiTiigri koolitus. Selleks aastaks pole rohkem koolitusi planeeritud - ega koos veerandilõpu rabelemisega ju jõuakski.
Koolitatavatepoolne tagasiside kursusele oli enamasti kiitev. Märgiti küll ära moodulite suurt sisutihedust, mistõttu isetegemisele ja katsetamisele jäi kohati aega napiks. Soovitati vähem tähelepanu pöörata teooriale - see ju olemas peab olema küll, aga võiks olla rohkem nendele iseseisvaks lisalugemiseks, kelle jaoks antud teema veel uus ja tundmatu. Kõigile meeldis Kidspiration ja Inspiration ning nende kasutamine.
Mina ise ei väsi üllatumast, kuidas nii vähese ajaga, sellistes tingimustes (õhtuti pärast tööd või laupäeviti) sünnivad ikka ja jälle nii fantastilised ideed! Õpetajad on üks imekspandav rahvas!
Ilusat jõuluootust kõigile! Loodetavasti tuleb ikka jõuluks pisut ka külma ja lund.

reede, detsember 08, 2006

Uued võimalused

Käisin Narvas koolitusseminaril ja seal tutvustas Hans Põldoja LeMilli. Tekitasin sinna ka DigiTiigri kogukonna. Kellel on huvi, siis liituge ka LeMilliga, et sellega rohkem tuttavaks saada. Lisasin DigiTiigri kogukonna märksõnaks "DigiTiiger". Sinna saab materjale üles laadida jm...
Koht kuhu saab oma esitlusi panna ja jagada on aadressil http://slideshare.net/
Sain ka ühelt koolituselt huvitava õppematerjali loomise vahendi. See on küll tasuline, aga 30 päeva saab proovida. Nimelt saab sellega teha hõlpsasti veebilehte, kus on ka enesekontrolli testi vahend sees. Päris vahva! Selle programmi nimi on LessonBuilder ja leiate aadressilt: http://softchalk.com/ Kõigepealt tuleb see oma arvutisse installida.

reede, detsember 01, 2006

Klassiõpetajate kogukonna portaal


IX mooduli üheks teemaks on "Virtuaalsed praktikakogukonnad". Kogukonna eesmärgiks on info ja kogemuste vahetamine, uute ideede levitamine ning suhtlemine.
Novembris valmis Klassiõpetajate praktikakogukonna portaal. Kutsun kõiki klassiõpetajaid liituma kogukonnaga ning samuti seda aktiivselt kasutama.
Liitumiseks klõpsata lingil "ASTU LIIKMEKS". Pärast seda saadetakse teile postkasti kasutajakonto. Kasutajakontoga sisse logides saate osaleda foorumis, lisada pilte ja õppematerjale, uudiseid jne...

Aktiivset suhtlemist ja koostööd!
Varje Tipp

Tiigrikool 23








Tervitan kõiki koolitajaid ja oma kursuslasi. Mul on hea meel, et kursuslased on nii kohusetundlikud, et ei jäta ühtki koolitust vahele ega kodutööd tegemata:)
Väike tähelepanek ka. Õhtuti pidi kella 10 paiku IVA olema väga aeglane- ilmselt siis kõik õpetajad üle Eesti, kes koolitusel osalevad teevad kodutööd. See näitab ühte, et õpetaja kes soovib ennast täiendada ja arendada, peab tegema seda oma une arvelt:(
Aga mõned pildid ka, kus on näha, et sära silmist pole veel kadunud.

Õpetaja Anu Päit pani Digiõppuri mõtted kirja esitlusena. Kellel huvi, klõpsa siia!

Edu kõigile ja mõnusat advendiaega!