teisipäev, juuni 27, 2006

Aeg maha!





Suvi on puhkuse aeg- ja nii otsustasimegi Eve, Signe, Malle, Laine ja Tiiaga Hiiumaale puhkama minna, et üheskoos meenutada DigiTiigri valmimise lugu. Pidasime seal ka DigiTiigri ühe koolituse algataja- Eve sünnipäeva. Palju õnne Evele, kellel on täna sünnipäev!

Soovime kõigile Tiigrihüppe koolitajatele kena ja mõnusat suve! Puhake mõnuga, sest sügisel ootab ees tõsine koolitamine.

Signe, Varje, Laine, Eve, Mall ja Tiia

Aja võtsime maha Hiiumaal Orjakul, Tamme talus.

kolmapäev, juuni 21, 2006

Esimene DigiTiigri koolitus Tartu Kivilinna Gümnaasiumis lõppenud

Eile lõppes Tartu Kivilinna Gümnaasiumis esimene DigiTiigri koolitus. Koolitatavateks olid enamasti algklasside õpetajad.

Koolituse E-portfooliote esitlusi kuulates jäi kõlama, et koolitus oli sisukas, mõned asjad olid tutavad ja mõned hoopis uued, paljudele meeldis inspiratsioonitarkvara kasutamine. Häid sõnu öeldi moodulite ülesehituse kohta, mis jälgisid ainetund arvutklassis metoodikat (huvi tekitamine (arutelu), teoreetiline ülevaade, rühmatöö (prakitiline tegevus), kokkuvõte, enesehinnang). Samuti oli Smart-tahvel väga hea vahend arutelude kokkuvõtmiseks.

Loe lähemalt: Kivilinna DigiTiiger

kolmapäev, juuni 07, 2006

Keda õnnitleda juunikuus!


20.juunil on sünnipäev Harjumaa koolituskeskuse koolitajal Tiia Niggulis'el

23.juunil on sünnipäev Läänemaa koolituskeskuse koolitajal Mall Vainola'l

Palju õnne!

teisipäev, juuni 06, 2006

Tegemistest Tiigri koolis nr 23

Täna toimus meil kolmas koolituspäev ja tegelesime III mooduli teemadega, milleks oli õpimapp ja e-portfoolio. Koolituse lõpuks pidime rühmatööde arutelude käigus jõudma arusaamiseni, mis on ühist ja mis vahe on õpimapil ja e-portfooliol. Tulemus õnnestus suurepäraselt, sest kursuslased olid väga aktiivsed.

Mõned pildid rühmatöödest:)