kolmapäev, mai 31, 2006

Esimene koolitus Tammes ja sealseid küsimusi. Aruteluks kõigile_2

Esimene DigiTiiger Tartu Tammes toimub täie hooga. Õppurid (13) on tublid ja hoolsad, hoolimata pingelisest õppeaastalõpust. Koolitaja on kohati kobav, aga tuleb toime. Otsustasin alustada siin valdkonnaga Aruteluks_2, lootes kommentaare (st vastuseid küsimustele), aga ka küsimusi teistelt.
Küsimus 1. Kas võib tõele vastata, et VIKOs praeguses asukohas viko.edu.ee ei saa õpetaja (st kursuslane) lisada FAILE? Loome küll kausta ja hakkame sinna faili laadima, nö üles see aga ei jõua. TLÜ serveris viko.opetaja.ee saan sellega ilusti hakkama.
Küsimus 2. Kas ja kuidas on Inspirations võimalik muuta mõistekaardi OSI eraldi vormistiili (Arrange)? Praegu: niipea kui oled Arrange abil valinud uue kujunduse/paigutuse (nt Left Tree vm), viskab KOGU mõistekaardi sellesse vormi, st üldiselt segamini. Ei aidanud osade vahelt lingi kaotamine ega mõistekaardi osa sümbolite hulgivalik (Shift), et seejärel ainult neid sobivasse paigutusstiili viia.
3) IVA Teadmuspajas jutulõime alustamisega tundub nüüd korras olevat, aitäh!

neljapäev, mai 25, 2006

Esimene koolitus algas Pärnumaa kutsehariduskeskuses


Täna alustasin DigiTiigri koolitusega Pärnumaa Kutsehariduskeskuses. Kõik 12 huvilist olid kohal ja väga vahva grupp on:) Kõik sujus plaanipäraselt. Aega ei jäänud üle ega ei tulnud puudus. Pärast sissejuhatust ja naljakate seikade ja juhtumite rääkimist oli päris lõbus. Järgmiseks korraks peab igaüks kodutöö kaasa võtma ükskõik mil viisil- kas flopil, CD-l, arvutiga, ümbrikus või saadavad "Cargo bussiga" või mõnel muul moel:) II moodulis paneme kodutööd IVAsse oma kodutööde kausta.
Varje

esmaspäev, mai 22, 2006

Aruteluks kõigile

Kas keegi teab, kuidas IVA testitegmisele seada soorituste ARVU piirang. Praegu näeb, et (nn) õpilane teeb sama testi mitu korda, näeb ka tulemust, aga kuidas piirangut panna (nt et antud testi lasta sooritada vaid 1 kord).
Kuidas IVA-s õpilase poolt WIKI-s pilti lisada ja Wikit kasutada?

kolmapäev, mai 10, 2006

DigiTiigri ajaveeb

DigiTiigri ajaveeb
Head kursuslased!
Iga algus on raske, aga tunneli lõpus on valgus.Tahtejõuga edasi!

teisipäev, mai 02, 2006

Keda õnnitleda maikuus


Maikuu sünnipäevalapsed

11.mai Svetlana Dõtsenko
14.mai Maidu Varik
18.mai Veiko Hani
25.mai Ly Valdma

PALJU ÕNNE!